Вийшов кліп AC/DC «Shot In The Dark»

А ще група розповіла, чому Браян Джонсон все-таки повернувся

AC/DC показали кліп «Shot In The Dark». Відео вийшло простим, але дуже енергійним.

Режисером став Девід Маллет, який неодноразово працював з AC/DC. Він зняв такі кліпи групи, як «Highway To Hell», «Thunderstruck» і «You Shook Me All Night Long». Крім AC/DC, Маллет співпрацював з Девідом Боуї, Тіною Тернер, Queen, Scorpions та багатьма іншими зірками.

Зйомки кліпу «Shot In The Dark» пройшли в Амстердамі в цьому році. Коли музиканти прилетіли в Нідерланди, вони відразу ж скористалися можливістю зіграти один з одним. До групи повернулися вокаліст Браян Джонсон, барабанщик Філ Радд і басист Кліфф Вільямс.

Джонсон був змушений піти з AC/DC через проблеми зі слухом: якби співак продовжив виступати, то міг би втратити його зовсім. Однак це завдання вдалося вирішити за допомогою нової аудіотехнології.

Композиція «Shot In The Dark» увійде в довгоочікуваний 17-й альбом AC/DC «Power Up», реліз якого відбудеться 13 листопада. Попередня робота групи «Rock Or Bust» виходила шість років тому - в 2014 році.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень