Чи бачили рівняни мультфільм про свого земляка Ніла Хасевича? (ВІДЕО)

Анімаційну стрічку озвучив лідер популярного українського гурту

В YouTube є дуже цікавий та пізнавальний канал – «Книга-мандрівка. Україна», на якому виходить однойменний мультсеріал, заснований на реальних подіях.

Чому «книга»? Бо серіал створено на основі бестселера «Книга-мандрівка. Україна», — а тепер його персонажі, історії та відкриття оживають в українському Youtube! Героями й героїнями мультсеріалу є всесвітньо відомі українці й українки, пам’ятки та події, — на жаль, не завжди добре знані земляками.

Наприклад, 18 серія називається «Секретна зброя УПА». Вона присвячена лицарю Срібного Хреста Заслуги та медалі «За боротьбу в особливо важких умовах», креативному розуму УПА – Нілу Хасевичу, який народився на Рівненщині. У нашому місті є вулиця його імені, вона розташована в районі залізничного вокзалу.

Не будемо переповідати все те цікаве, про що йдеться в мультику – краще самі подивіться. І обов’язково покажіть дітям! До речі, цю серію озвучив фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень