Звільнився заступник керівника управління у Рівному. Через скандальний навіс? (ФОТО)

Перед цим він отримав догану

Ліворуч - навіс, праворуч - Андрій Юрков

2 березня звільнився з роботи заступник начальника міського управління архітектури Андрій Юрков, який працював на цій посаді майже 4 роки.

Перед цим йому дав догану міський голова Рівного Олександр Третяк:

Догана - через незаконно встановлений навіс на вулиці Соборній, 16-А. Цей навіс, за дорученням міського голови, знесли комунальники наприкінці січня. 

Заступник міського голови Олег Піщанський прокоментував Радіо Трек звільнення Андрія Юркова так: 

Андрій Юрков звільнився за згодою сторін. Це - його рішення. Можливо, він хоче попрацювати на творчій ниві. 

 

Нині в управлінні архітектури залишився один заступник начальника - Віктор Вівсянник. Він виконує обов'язки начальника управління. І нині першочергове завдання - оголосити конкурс на посади заступника і начальника. 

Олег Піщанський не пов'язує звільнення підлеглого з образою через догану за навіс. Хоча запевняє:

Те, що погодили в управлінні, не передбачене законодавством. Погодження ескізу літнього майданчика на Соборній, 16-А власник закладу розцінив як дозвіл на встановлення навісу. Хоча це - не є дозволом.

 

І подано цей навіс було як елемент благоустрою. Хоча те, що стосується благоустрою - це повноваження управління житлово-комунального господарства.

 

Тому було проведене службове розслідування щодо дій Андрія Юркова.  

Заступник міського голови пояснює, що літній майданчик - це не капітальна споруда. А вже були прецеденти, коли під такі об'єкти заливали фундаменти і через суд їх узаконювали, як нерухомість. Тож знесення навісу стало діями на випередження подібного. 

Втім, це не означає, що підприємці не зможуть встановлювати цього року літні майданчики. Просто для них розроблять правила, які будуть однакові для всіх, - додає Олег Піщанський. 

Запитати Андрія Юркова про причини звільнення нам поки не вдалося. Його телефон - за межею досяжності. Втім, якщо він захоче надати коментар - ми готові оприлюднити його позицію. 

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень