Звільнений за їзду напідпитку екс-підполковник подав до суду на поліцію охорони

За те, що його звільнили незаконно

ДАІ м.Рівне. п/полковник О.Л. Поліщук і м-р В. Озарчук ч.1

Екс-підполковник поліції охорони, якого спіймали п’яного за кермом, оскаржив своє звільнення в суді. Олег Поліщук подав позов до окружного адміністративного суду Рівненщини, за яким просить визнати своє звільнення із поліції охорони неправомірним.  

Нагадаємо, 27 червня 2016 підполковника поліції Олега Поліщука працівники патрульної поліції спіймали за кермом у стані алкогольного сп’яніння, за що того звільнили з роботи. Норма алкоголю в крові була перевищена у понад чотири рази. Про це писали тут:

У Рівному затримали нетверезого водія-поліцейського

Відповідати перед судом прийшов майор поліції Олександр Кубович. В установі він працює керівником відділу кадрів. Правохоронець запевняє, що у разі такого порушення працівник органів відразу відсторонюється від служби.

Згідно з законом України про дисциплінарний статут ми його звільнили за проступок: керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. А він мотивує, що ми не дочекались рішення суду у вигляді адміністративного протоколу про рішення.

Майор поліції додає, що поліцейські мають відео з нагрудних камер та результати перевірки на алкоголь. Усе вище згадане засвідчує, що звільнений був за кермом напідпитку. Однак, Олег Поліщук стверджує - його звільнили незаконно:

Я вважаю, що мене звільнено було незаконно. Є об’єктивні причини і я висвітлю їх в суді.

Порушнику не показали результатів слідства та не дочекались рішення суду. Поліщук просить показати суддям усі документи, де вказано про його звільнення та зачекати на свідків. Екс-підполковник каже, що у той день з ним у машині нібито перебували ще двоє чоловіків, одного з яких він чекає на наступному засіданні. Розгляд справи перенесли на 17 березня. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень