Ера кнопкових телефонів без «прибамбасів» повертається: у чому причина

Причина нової тенденції – щоб не відчувати постійну спокусу «зависати» в соцмережах і відриватися від справ. Ера кнопкових телефонів повертається

Звичайний кнопкові телефони знову стали актуальними. У 2023 році попит на старі види телефонів без сучасних «прибамбасів» зростає серед молоді і не тільки.

Агентство The Wall Street Journal поділилося результатами спостережень, згідно з якими американська молодь з так званого покоління Z (що народилися в період з 1997 по 2012 рік) активно переходить на кнопкові мобільні телефони старого покоління, що передувало появі смартфонів.

Як йдеться у статті, кнопкові телефони переживають ренесанс в якості бюджетних других телефонів, дозволяючи користувачам відірватися від постійних сповіщень і спокуси нескінченно зависати в соцмережах, не втрачаючи можливості відправляти текстові повідомлення і здійснювати дзвінки в екстрених випадках.

При цьому наголошується, що молодь не єдина, хто проявляє інтерес до цих пристроїв. Компанія HMD Global, що випускає телефони під брендом Nokia, щомісяця продає в США десятки тисяч звичайних «дзвонилок». Продажі зростають за демографічними показниками і далеко не завжди їх купують молоді люди

Хоч і деякі з таких телефонів оснащені вбудованим веб-браузером, маленькі екрани і відсутність інших додатків не дозволяють довго «залипати» на них в соціальних мережах, кажуть в WSJ. Крім того, вони позбавлені можливості встановлювати програми типу Instagram і TikTok.

Смартфони поступово збільшуються в розмірах, і зараз ми на тому етапі, коли більшість з них важко використовувати однією рукою. Однак у 2023 році все ще можна придбати невеликі телефони з екраном діагоналлю до 6 дюймів. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень