Зв'язав руки і одягнув пакет на голову: у Сумській області батько жорстоко вбив 3-річного сина у лісі (ФОТО)

Чоловік забрав сина з садочка і відвіз його до лісосмуги за містом, де і задушив

У середу, 15 вересня, 50-річний житель Глухова Сумської області забрав з дитячого садочка свого 3-річного сина і додому з дитиною не повернувся. Під час розшуків зниклих поліція з'ясувала, що батько жорстоко вбив власного сина, а тіло покинув у лісі.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Сумської області.

Вчора до поліції надійшло повідомлення про те, що житель Глухова забрав з дитячого садочка свого 3-річного сина і додому з дитиною не повернувся.

 

Поліцейські відразу розпочали пошуки зниклих: разом з небайдужими громадянами прочісували вулиці міста, опитували можливих свідків, переглядали відео з камер відеоспостереження, - розповідають у поліції.

Орієнтування із описом зниклих правоохоронці розіслали до всіх територіальних підрозділів поліції області та поширили в мережі Інтернет.

І вже на ранок така злагоджена робота дала позитивний результат.

 

Поліцейські розшукали 50-річного батька на одній з вулиць міста Глухів, проте дитини з ним не було, - розповідають у поліції.

Чоловік запевняв правоохоронців, що не знає, де перебуває його син. Та під час розшуку співробітники поліції встановили, що батько задушив свого 3-річного сина.

Згодом зловмисник і сам показав правоохоронцям місце вбивства.

Виявилося, що забравши сина з дитячого садочка, чоловік поїхав з ним за місто на велосипеді. Приїхавши до найближчої лісосмуги, зв’язав малюкові руки та одягнув пакет на голову. Від чого дитина задихнулась. Після чого поїхав геть. 

Поліцейські затримали зловмисника, а за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень