Зупинок достатньо, нової не буде: у Рівнераді відповіли на петицію (ФОТО)

Щодо облаштування зупинки на вул. Кавказькій

Зупинки біля ЦНАПу, що на вул. Кавказькій, не буде. Електронну петицію, яка набрала необхідну кількість голосів, міський голова Рівного Володимир Хомко відхилив.

Йдеться про прохання рівнянки Тетяни Зарічнюк облаштувати зупинку громадського транспорту біля облдержадміністрації (з постійним доїздом комунального транспорту включно) - від автовокзалів і віддалених районів міста.

Це звернення розглядала спеціальна комісія за участю представників патрульної поліції, управління транспорту, управління ЖКГ і представників проєктної організації. Після обстеження прилеглої території, вони дійшли висновку, що

зупинок громадського транспорту на сусідніх вулицях – достатньо.

 

Зокрема, відстань до зупинок на Набережній, Міцкевича і Проспекті Миру не перевищує норм, встановлених пунктом 3.2. Правил розміщення зупинок, і складає не більше 350 м.

План-схема існуючих зупинок громадського транспорту поблизу ОДА і ЦНАПу

Крім того, облаштування нової зупинки у місці постійного скупчення великої кількості автомобілів несе загрозу збільшення кількості ДТП на цій ділянці дороги, впевнена комісія.

Зважаючи на зазначене, вважаємо недоцільним на даному етапі розпочинати проектування зупинок громадського транспорту, - йдеться у відповіді міського голови.

Відповідь на петицію

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень