ЗСУ мають звільнити свої землі і влаштувати розгром російського війська, – військовий експерт

Він назвав кілька шляхів закінчення війни

Військовий експерт Олег Жданов розповів, що не можна допустити, щоб війська росії знову пішли у наступ на Україну. ЗСУ мають чинити тиск на російських окупантів та домогтися не тільки звільнення своїх територій, а й військового розгрому ворога.

Найбільш імовірний шлях завершення війни – військовий сценарій. Події супроводжуватимуться силовим впливом на війська росії. Україні потрібно не тільки звільнити свої території, а й влаштувати військовий розгром рф, щоб завтра росіяни не збирали нові війська і не пішли знову в наступ. Ось, що головне, – зазначив Олег Жданов.

Крім того, він додав, що існує й інший – менш ймовірний сценарій. Йдеться про зміну влади в кремлі та колосальні трансформації в росії. Тоді війська рф під тиском ЗСУ можуть швидко залишити територію України.

За словами Олега Жданова, варіанту повернення захопленого півострова дипломатичним шляхом немає. Втім, після того, як зміниться влада в кремлі, у Києва може з'явитися шанс на повернення Кримського півострова політичним шляхом.

Також військовий експерт вважає, що поразка росії в боротьбі за Крим може згодом призвести до зміни влади в країні-агресорі.

Джерело: Главред

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень