«Золотий хрін 2020»: хто отримав премію за найгірший опис сексу

Обирати було з чого

Лауреат премії «Золотий хрін 2020» Андрій Любка

Премію «Золотий хрін» вручають щороку за найгірший опис сексу в українській літературі. Цього разу її отримав Андрій Любка за сцену жорсткого сексу, яку автор зобразив як метафоричну помсту всім українським політикам, пише ВВС. Йдеться про роман «МУР», головний герой якого хоче написати «малий український роман» – власне МУР. Ось як Любка описав секс головного героя своєї книги Романа з представницею одного з партійних штабів Міленою:

Я дер її, як останню сучку. В якийсь момент я усвідомив, що це моя помста усій українській політиці. Оскільки українські політики роками мали нас усіх у дупі, то тепер я мав у дупу її, українську політику. Я вставляв їй за незаконну приватизацію, бив по сраці за вбивство Чорновола, тягнув за волосся за Стіл національної єдності і поразку Помаранчевої революції, … за злочинний режим Януковича й політичні репресії, і кінчив у неї, навіть не спробувавши вийти, за всі сфальсифіковані вибори і змарновані надії нашого народу! Ось що я думаю про їхню політику".

Один зі членів журі Андрій Дрозд відреагував на це так:

Ось так невинна дівчина, яка просто шукала роботу, постраждала за всю політику.

Серед інших номінантів був Юрій Андрухович з романом «Radio ніч», в якому розповідається про кохання літнього музиканта Йосипа Ротського, який ховається від спецслужб, та професійної кілерки на ім'я Аніма. Ось уривок, який номінували на здобуття премії «Золотий хрін 2020»:

Вільною від хаотичних пестощів рукою вона потяглася по його напнутий пуч і без зайвих мануально-оральних прелюдій, а також відхилень і неточностей, підштовхнула до себе в міжніжжя. Обоє напружено зітхнули в цілковитому захваті. Чи то ще тільки у передчутті цілковитого захвату.

Без преза? - нагадав Ротський четвертий обов'язковий пункт коїтальної згоди.

На перші три було й так запізно.

Також «Золотий хрін 2020» могли отримати Софія Андрухович з романом «Амадока», а також Гліб Гусєв з дебютною роботою «Не святий», Вадим Яковлев з «Там, де починається територія», Дана Оханська з книгою «КОХАЙТЕ_ся». Остання є збіркою еротичної лірики:

З тобою можна без прелюдій - стань позаду

Волосся в "кінський хвіст" збери й тягни.

Вже досить ніжностей - я хочу трохи яду.

Без краплі совісті. Без відчуття вини

Не обійшлося й без Антіна Мухарського, якого номінували за опис сексу в романі «Карантин. Непристойні автобіографічні оповідки, написані під час карантинної самоізоляції в українському селі Плесецьке під Києвом…». Ось, як він це зробив:

У кілька прийомів роздягнувши дівчину (вона, до речі, мені у цьому дуже делікатно й ніжно допомагала), я нарешті дістався до того пункту наміченої програми, який називався "стимуляція ерогенних зон". Висолопивши язика, зашерхлим від зневоднення м'язом я облизував її тугі дівочі груди й паралельно десь щось намагався стимулювати у зоні паху, з жахом констатуючи абсолютну відсутність будь-яких тектонічних зрушень у зоні мого зів'ялого тюльпана. Але раптом сталося маленьке диво. Її делікатні зойки й волога, яку я раптом відчув на своїй долоні, викликали й у мені приплив теплої хвилі. Тюльпан ворухнувся і почав оживати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень