«Золота» вода з Франції для Коломойського: В об’єктиви потрапила марка мінералки, яку п’є бізнесмен за ґратами (ФОТО)

Вода дуже недешева

У Київському апеляційному суді сьогодні оскаржували обрання бізнесмену Ігорю Коломойському запобіжного заходу. На засідання суду прийшли телеведучі каналу «1+1» - Наталія Мосейчук, Алла Мазур, Юрій Горбунов, і ексміністр культури Олександр Ткаченко.

Вони виступили із проханням взяти його на поруки.  

Також про готовність це зробити заявив головний равин Дніпра Шмуель Камінецький.

Сторона захисту просить скасувати арешт Коломойського із альтернативою застави 509 мільйонів гривень. Прокурор клопотав, щоб засідання проводили у закритому режимі. Однак адвокати не проти, аби воно було відкритим.

Коломойський в спілкуванні із журналістами сказав, що почувається добре і зазначив, що не спілкується з представниками влади, оскільки у нього відібрали телефон.

Утім, цікавим видався факт того, яку воду полюбляє олігарх Ігор Коломойський. Пляшка мінералки у його руках коштує майже 50 грн. І це всього навсього за 0,33 л.

 

Тобто за добу він випиває близько восьми таких пляшок. Загальна вартість яких становить понад 375 грн.

Вода «Evian» - це французький бренд мінеральної води, яку добувають на кількох джерелах в околицях міста Евіан-ле-Бен, на південному березі Женевського озера в Альпах.

Вона продається у дорогих ресторанах та готелях, також її часто можна побачити у руках знаменитостей, у тому числі і популярних блогерів.

 

Відомо, що вода корисна тим, хто має проблеми з травленням, захворюванням печінки та нирок.

Нагадаємо, Ігорю Коломойському оголосили підозру за статтями 190 та 209 Кримінального кодексу: шахрайство та легалізація (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом.

Шевченківський райсуд Києва обрав Коломойському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 днів із можливістю внесення застави в розмірі майже 510 мільйонів гривень.

У результаті сьогоднішнього засідання отримати бажене Коломойському не вдалося.

 

Суд НЕ задовольнив апеляцію на арешт олігарха Коломойського та залишив без змін запобіжний захід — тримання під вартою та заставу в розмірі 3,89 мільярдів гривень

Раніше ми писали про таке:

86 років тому Хмельниччина називалася по-іншому: ви здивуєтеся, що не знали цього раніше

 

В Україні можуть оштрафувати на 40 тисяч гривень: за що доведеться платити водіям

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень