Знову вільний Ді Капріо та нова Памела Андерсон

Келлі Рорбах змусила про себе заговорити двічі

По-перше, Ді Капріо знову вільний і тепер жінки всього світу можуть розраховувати (бодай у мріях) на голлівудського красеня. Про його розрив із моделлю Келлі Рорбах повідомляє USMagazine, заначаючи, що на День Подяки (у листопаді) 41-річного Ді Капріо та 25-літню Келлі ще бачили разом, а взагалі їхній роман почався у червні 2015-го й протривав майже півроку.

Як повідомляє журнал із посиланням на власні джерела:

«Їхній розрив (стосунків) триває вже близько місяця. Вони розійшлися спокійно за обопільним рішенням. Обидва мають інтенсивні графіки роботи, і багато всього відбувається в їхньому житті прямо зараз. Вони й далі залишаються друзями і розмовляють, але їхнім стосункам кінець".

Із цього приводу Vanity Fair кепкує, що тепер друзі Келлі не знають які СМС-ки їй надсилати: зі словами співчуття чи привітання. Бо одночасно із повідомленням про розрив зіркової пари, інтернет захоплено коментує іншу новину, яка стосується тієї ж Келлі Рорбах.

«Парамаунт пікчерз» саме її, Келлі Рорбах, затвердив на роль легендарної Сі Джей Паркер  у серіалі “Baywatch” («Рятівники Малібу»). Роль, яку свого часу виконувала Памела Андерсон, і якій до останнього дня Парамаунт ніяк не міг знайти заміну. Тепер заміну знайдено в особі Келлі Рорбах і для неї це, безперечно, неймовірний успіх. Щонайменше кар’єрний.

Про те, що Рорбах затвердили на роль Сі Джей Паркер повідомив не хто інший як Двейн Джонсон «Скеля», який теж гратиме у “Baywatch”. Саме він розмістив фотографію в інстаграмі, яку ми подаємо нижче, і яка спричинила величезний резонанс. Через підпис, який був таким:

«Мав особисто переконатися, що kellyrohrbach  достатньо ... крута. Для нашого #BAYWATCH і знакової ролі «CJ Паркер» [media=52396]

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень