Знову бурштин: на Рівненщині вилучили авто та бурштин (ФОТО)

Трапилося це минулої доби, 21 березня

О пів на шосту ранку в смт. Зарічне правоохоронці зупинили автомобіль «ЗІЛ 157» під керуванням 41-річного місцевого жителя. Під час перевірки в кузові авто було виявлено та вилучено мотопомпу кустарного виробництва.

За три години потому в урочищі "Рожок" поблизу смт. Клесів правоохоронці вилучили автомобіль "УАЗ", мотопомпу кустарного виробництва, 11 пожежних шлангів та інше обладнання.

Ще дві мотопомпи кустарного виробництва в районі цього ж населеного пункту вилучили в урочищах «Янтарне» та «Баньки».



У поле зору правоохоронців потрапили поблизу зупинки села Карпилівка Сарненського району п’ятеро чоловіків: 26-ти та 45-річний сарненчани та троє місцевих жителів, віком від 21-го до 28-ми років. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, вилучила у них поліетиленовий пакет із бурштином-сирцем вагою 120 грамів.

Усе вилучене доставлено на території місцевих відділків поліції. Бурштин-сирець відправлено для проведення експертизи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень