Знайшли тіло Олексія Веремійчика, якого 5 днів шукали на озері Люб’язь

На жаль, дива не сталось

В озері Люб’язь у Любешівському районі знайшли тіло директора департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцькради Олексія Веремійчика.

Нагадаємо, 12 жовтня, під час риболовлі на озері Люб’язь через сильні хвилі перекинувся човен із 4 чоловіками, серед яких був Олексій Веремійчик.

Троє чоловіків залишилися біля човна, а Олексій Веремійчик вирішив, незважаючи на крижану воду, пливти до берега, аби покликати на допомогу. Згодом чоловік зник.

 

Його 5 днів розшукували правоохоронці, місцеві жителі та рятувальники.



Дружина Анна Веремійчик також організовувала пошукову групу. До пошуків залучили легку авіацію, кінологів, водолазів. Утім, на жаль, живим Олексія Веремійчика знайти не вдалося.

Інспектор РС УДСНС у Волинській області Ігор Парчук повідомив газеті «Нове життя», що тіло Олексія Веремійчика знайшли за 50 метрів від місця, де потонув човен.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень