Знайомтеся, новий тренер «Вереса»!!!

Новим головним тренером «Вереса» став Юрій Свірков.

Юрій Свірков – народився 20 січня 1968 року у Бобруйську (Білорусь). Виступав на позиції воротаря за білоруські клуби: «Дніпро» (Могильов), «Хімік» (Гродно), «Неман» (Гродно), МПКЦ (Мозир), «Торпедо-МАЗ» (Мінськ). Чемпіон та володар Кубка Білорусі. Зіграв в одному поєдинку за національну збірну своєї країни.

Тренерську кар’єру розпочав у 2000-му році. Працював із голкіперами у клубах: «Бєлшина» (Бобруйськ), «Локомотив» (Мінськ).

У сезоні 2004-2005 входив до тренерського штабу запорізького «Металурга». Згодом три роки працював у «Спартаку» із Нальчика (Росія).

У 2009-му – очолив клуб російської ПФЛ (аналог українського Другої ліги) «Машук-КМВ». Потім – «Зеленоград», молодіжну грозненського «Терека» та естонську «Нарву-Транс».

У період із 2012-го по 2017-й роки – Юрій Свірков обіймав посаду технічного директора федерації футболу Казахстану. Упродовж останніх півроку спеціаліст очолював клуб російської ПФЛ «Анжі-Юніор» (Зеленодольськ).

Інформаційна служба НК «Верес» (Рівне)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень