Знайомства з батьками, «весілля» та виліт двох фавориток: як минув 11 випуск «Холостяка» (ФОТО)

Хто покинув проєкт за крок до фіналу

6 січня відбувся 11 випуск романтичного шоу «Холостяк». Головний герой Алекс Топольський познайомився з батьками учасниць, а з однією з них навіть сходив до РАЦСу.

Побачення з Катею Лозовицькою

Ще на церемонії троянд в 10 випуску проєкту Алекс Топольський отримав запрошення на весілля. І не на чуже, а на своє. Таким чином батьки моделі Каті, які працюють в центрі одружень, вирішили заінтригувати холостяка.

Перша частина побачення пройшла саме в РАЦСі.

 

«Молодята» відповіли на цікаві питання один про одного і скріпили своє бажання познайомитися з батьками підписами.

 

Потім з'явилися рідні Лозовицької, в тому числі і її брат. Продовжили вони спілкування в більш затишній атмосфері.

Тато дівчини розповів, що вона думала, йти на «Холостяка» або на «Міс Україна». Він додав, що Катя пішла на проєкт самореалізуватися і задовольнити свої амбіції. Пізніше він зазначив, що якби Алекс їй не подобався, Катя б пішла з проєкту. 

Після зустрічі з батьками Катя вирішила залучити Алекса до зйомок проморолика для реклами своєї кав'ярні. У них вийшла злагоджена робота, в якій Топольський виконував роль офіціанта, а Лозовицька - відвідувачки. Обидва залишилися задоволені.

Побачення з Мариною Голд

Алекс і Марина зустрілися в салоні краси, де вона робила йому різні косметологічні процедури. Після цього Алекс отримав запрошення від батька дівчини відвідати їхню сімейну ферму.

Марина дуже соромилася, їй було неприємно від того, що вона була змушена там перебувати.

 

Тому дівчина розвернулася і пішла, залишивши батька та Алекса наодинці. 

Пізніше вони перемістилися і дім, де зустрілися з мамою і сестрою Марини. Сестра розповіла Алексу, що у Марини головна мета - самореалізація, а мама зазначила, що її дочка намагається втекти від свого минулого - життя в селі.

Побачення з Сашею Погорєловою

Насамперед Саша повела Алекса до своїх друзів, з якими вона ще й разом працює. Вони розповіли, що дівчина - душа компанії, з якою дуже приємно перебувати поруч. 

Пізніше вони зустрілися з батьками. Вони побачили, що в Алекса поруч з їхньою дочкою горять очі та помітно, що вона йому подобається. Сама дівчина сказала, що вже закохана в головного героя проєкту.

Побачення з Сашею Мудрою

Ще в 10 випуску шоу «Холостяк» Саша зізналася Алексу, що зустріч з батьками під загрозою зриву, адже вони планують їхати. У цьому випуску вона зізналася, що раніше була близька з мамою, проте останнім часом у них не такі теплі стосунки. За її словами, мама знає, що для Саші дуже важливо познайомити її з холостяком, але її рідна людина поки до цього не готова. 

Тому на зустріч прийшли друзі Саші. Їм вона зізналася, що закохана в Алекса.

 

Після побачення холостяк сказав, що Саша йому дуже подобається.

 

Цього разу не було занадто багато сексуальності, зате були ніжність і трепет.

Цікаво, що пізніше Алекс влаштував Саші сюрприз. Він привіз її маму, щоб жінки могли помиритися та налагодити контакт.

Церемонія троянд

Ця церемонія троянд була дуже хвилюючою для всіх - для головного героя,  учасниць і глядачів. Адже всі чотири дівчини вже встигли полюбитися, а з Алексом Топольським у кожної з них вже є своя історія. 

Однак, згідно з правилами проєкту, одній з них все ж довелося залишити шоу. Познайомитися з батьками холостяка в наступному випуску не зможе Марина Голд. Алекс сказав, що не бачить майбутнього з дівчиною, яка соромиться свого минулого.

— Без минулого немає майбутнього, - сказав Топольський і попрощався з нею.

Також шоу залишила Саша Погорєлова. За словами Алекса, для нього це був найважчий вибір, але він відчуває, що має відпустити її.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень