Знаменитий кухар розкрив 3 секрети ідеального стейка (ФОТО)
Ми цього не знали...
[media=181496]Австралійський шеф-кухар Джон Тородо (John Torode) розповів, як приготувати ідеальний стейк. Повідомляє Daily Express.
Тородо пояснив, що головне - не пересушити м'ясо. Для цього треба вчасно перевернути стейк на сковорідці.
Секрет №1: Коли це треба зробити?
Коли масло перестане шипіти, бо цей звук з'являється через змішування олії та води.
[media=181498]Як тільки рідина випаровується, м'ясо починає підгоряти. Перевернути приблизно за дві хвилини від початку готування.
Секрет №2:
Дуже важливо не рухати м'ясо по сковороді.
Також Тородо розкрив кухарський Секрет №3:
Маслом намащувати стейк, а не сковорідку.
[media=181497]Солити і посипати спеціями м'ясо треба після “змаслювання”, щоб сіль не ввібрала в себе всю вологу.
Кухар радить дати стейку трохи охолонути після приготування, і тільки після цього різати його і подавати на стіл.
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ