Знаменита голлівудська пара нарешті вирішила одружитися

Це спало їм на думку після 30 років спільного життя

Скидається на те, що нещодавній 70-річний ювілей Голді Хоун змусив її переосмислити своє життя: Голді, яка неодноразово заявляла, що виходити заміж не збирається, все-таки вирішила побратися з Куртом Расселом - актором, з яким Хоун живе вже 30 років.

Як повідомляє видання Daily Express, весілля 70-річної Голді Хоун і 64-річного Курта Рассела відбудеться на ранчо зіркової пари в штаті Колорадо. Дату весілля призначили на січень 2016 року, а саму церемонію одруження вирішили провести в «ковбойському» стилі. Скільки гостей запросять на своє весілля майбутні молодята, не уточнюється.

Голді Хоун і Курт Рассел познайомилися в 1983 році на зйомках фільму «Перезмінка» і з тих пір практично не розлучалися. Сама актриса не раз заявляла в інтерв'ю, що цілком задоволена цивільним шлюбом і не збирається влаштовувати пишне весілля.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень