«Змінився до невпізнаваності»: з'явилося нове фото Винника. Як сьогодні виглядає співак (ФОТО)

У команді виконавця показали, як артист змінився за чотири роки

Мережею шириться нова світлина відомого українського співака Олега Винника, який втік за кордон. На фото помітно, що артист неабияк змінився за останні чотири роки.

Свіжий кадр знаменитості опублікувала голова офіційного фан-клубу Винника та його представниця Валерія Барон у своєму Instagram. Шанувальниця поділилася одразу двома знімками виконавця.

На першому фото Олег має звичний для усіх вигляд, воно було зроблене у 2020 році.

 

А друга світлина – в Німеччині, у 2024 році.

 

Варто вказати, що саме й в цій країні артист живе після початку повномасштабного вторгнення.

Неозброєним оком помітно, що Винник дуже змінився. Він дещо змінив свій імідж: тепер у нього довга шевелюра та струнка фігура. Опубліковані фото Валерія ніяк не підписувала.

До слова, на початку вторгнення росіян в Україну Винник виїхав до Німеччини. Співак пояснював своє рішення тим, що за кордоном він лікує рідкісне захворювання.

При цьому жодних подробиць не розкривав.

 

Після еміграції зірка сцени жодного разу не приїздив до України, не з'являвся у соцмережах та мовчить про повномасштабне вторгнення.

За свою мовчазну позицію Олегові неодноразово «прилітало» від українських зірок та шанувальників. Вони засуджують його дії та вважають, що йому більше не має місця в українському шоубізнесі. Проте є й ті, то досі сподівається на повернення Винника та чекає на нові хіти від нього.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень