Зловмисників спіймали при сбробі збути крадене

Коробку передач від автомобіля «VOLVO FL» хотіли здати на металобрухт

До Костопільського відділу поліції звернувся 44-річний місцевий житель про крадіжку коробки передач з його автомобіля марки «VOLVO FL». Того ж дня правоохоронці затримали двох молодиків, які планували здати поцуплене на металобрухт.

Як з’ясувала слідчо-оперативна група, костопільчанин приїхав на територію колишньої бази, щоб відремонтувати свій автомобіль. Чоловік демонтував коробку передач, аби усунути неполадки в роботі вантажівки, та завершити ремонт до закінчення дня не встиг. Агрегат залишив поряд з авто, оскільки територія була огороджена. Та коли вранці повернувся для закінчення ремонтних робіт, коробка передач зникла.

Чоловік за допомогою звернувся до працівників поліції, які впродовж дня знайшли і викрадене, і зловмисників. Ними виявилися 18-річний та 21-річний місцеві жителі, які для вчинення крадіжки використали дитячі санчата. Незважаючи на складнощі транспортування, вони дотягнули агрегат до будинку і залишили у коридорі будинку, де мешкав один із них. Молодики планували здати коробку передач на металобрухт, але злочинним намірам завадили правоохоронці.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Відповідно до санкції статті молодики можуть позбутися волі на строк до трьох років.

 

Відділ комунікації ГУНП

України в Рівненській області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень