Зірвав ланцюжки з рівнянки і не встиг збути – затримали на вокзалі

Чоловік може знову потрапити за ґрати

До поліції 7 червня близько 08:30 надійшло повідомлення від 55-річної жительки обласного центру, що на вулиці Жоліо-Кюрі у Рівному невідомий зірвав із неї два золоті ланцюжки та кулон. Потерпіла та очевидці змогли детально описати нападника, тож за орієнтуванням за кілька годин його затримали.

Поліцейські роти поліції особливого призначення на площі Привокзальній побачили схожого за описом чоловіка.

Під час поверхневої перевірки у нього виявили золотий ланцюжок, який той збирався здати у ломбард. Іншим, зі слів нападника, він розрахувався за таксі.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Рівненського районного управління поліції. Зловмисником в’явився 29-річний житель Волинської області, який вже відбував покарання за аналогічний злочин. Слідчі затримали його. У рамках кримінального провадження вирішується питання про повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років, - повідомляє поліція Рівненської області.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063 734 106 4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень