Зірвати куш! Чотири знаки Зодіаку, яким щастить виграти у лотерею більше, ніж іншим

Астрологи назвали справжніх пестунчиків долі

Овен

Відверто, їм щастить у житті. Отак одразу вони й не пригадають своїх невдалих справ.  Швидше, вони згадають дні, коли їм щастило не так, як зазвичай.

Овни хороші стратеги, їм подобається спостерігати і йти на ризик, не завжди обдуманий, але вони точно розуміють, що щось отримають за це.

Їм спокійно можна купувати лотерейний білет, тим більше їх мозок працює так, що неодмінно знайде кілька щасливих комбінацій, які принесуть невеликі гроші.

Крім того, астрологи стверджують, що запорука везіння представників цього знака зодіаку полягає в їх оптимізмі. Удача любить вдячних і усміхнених.

Рак

Доля наділила Раків унікальним даром. Виявляється, вони самі можуть будувати свою долю в будь-якому напрямку.

Однак дуже часто через зневіру і песимізм, які течуть по їхніх венах, не помічають своїх щасливих білетів. Кажуть, що нещасним бути куди простіше, ніж щасливим, а Раки перед труднощами дуже часто пасують і починають задкувати назад.

Все, що їм потрібно, - відкрити очі, посміхнутися, озирнутися на всі боки, після чого моментально зрозуміють, що ж все-таки потрібно робити зі своїм життям.

Якщо Раки хочуть, щоб бажання збувалися, їм потрібно просто цього дуже сильно захотіти.

Чудова нагода перевірити це - купите лотерейний білет і захотіти зірвати величезний куш. Раки будуть шоковані, коли побачать суму виграшу.

Терези

Представники цього знака зодіаку, як правило, дуже вірять в те, що доля та удача на їхньому боці, тому вони дуже часто стають очевидцями чудес.

Терези часто вкрай забобонні, з цієї причини час від часу їм посміхається фортуна.

Завдяки своїй удачі Терези виграють в лотереї значно частіше за інших людей.

Водолій

Водолії не люблять грати в лотереї, оскільки вважають це блефом: гроші, які легко прийшли, також легко підуть. Тому вони надають перевагу реальним заробіткам.

Однак Водолії дуже розумні люди, і якщо вони захочуть випробувати удачу, то обов'язково зірвуть джекпот.

Тим паче Водолії хороші детективи: їм подобається розгадувати загадки, знаходити відповіді на складні питання. Вони обожнюють різні виклики й люблять бути першопрохідцями в чому-небудь.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень