Зіркові українські зрадниці, які отримали паспорт РФ (ФОТО)

Дехто з артистів не просто відмовчується, а свідомо обрали громадянство росії та спонсорують війну

Повномасштабне вторгнення росії в Україну чітко окреслило сферу публічних осіб та знаменитостей, які народилися в Україні, але обрали сторону кривавого кремлівського диктатора. Дехто з артистів не просто дотримується тактики мовчання, а свідомо обрали громадянство росії, долучившись таким чином до спонсорства війни.

Таїсія Повалій

Співачка, яка вже протягом багатьох років живе та працює в р осії, після повномасштабного вторгнення 24 лютого не залишила межі країни-агресорки. Більш того, 24 серпня 2023 року артистка стала новоспеченою громадянкою країни-терориста. Вона цинічно отримала російський паспорт у День незалежності України.

Тетяна Денисова

Хореографиня має російське походження, хоч популярність здобула в Україні. Після участі в російських танцювальних шоу Денисову взяли в український проект «Танці.World of Dance», що знімався до початку війни.

Вона перебувала в Києві 24 лютого, а тому пережила перші страшні обстріли в столиці України. Спершу Денисова начебто поїхала до Німеччини, а згодом не погребувала поїхати до Москви, аби працювати там на пропагандистських каналах.

За словами ексчоловіка Денисової Олександра Кривошапка, Тетяна отримала російське громадянство ще у грудні 2021 року. У листопаді жінка попросила надіслати свідоцтво про розлучення, бо готувалася отримати документи в росії.

Анна Асті

Співачка Анна Дзюба, яка народилася в Черкасах, російське вторгнення 2022 року зустріла в Києві. Але, як відомо, Анна Асті відмовилась від українського громадянства та отримала російський паспорт. Наразі вона активно розвиває кар'єру у країні-агресорці. Ба більше, зірка там відкрила власний бізнес - салон краси та бар.

Наташа Корольова

Уродженка України вже давно не вважається українкою, бо ще в 90-х обрала свій шлях та з часом отримала російський паспорт.

Спершу Наташа мовчала про повномасштабне вторгнення, а вже минулого року заявила, що її чоловік-путініст Тарзан воюватиме проти України, якщо буде потрібно.

Ймовірно, що російське громадянство після кількох років життя в  росії також отримали інші артисти, що народилися та пройшли шлях становлення в Україні. Зокрема  Лоліта Мілявська, Йолка (Єлизавета Іванців), Олександр Ревва, Джиган та інші.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень