Зірки, які поїхали з України після 24 лютого та поки не планують повертатися (ФОТО)

Багато зірок повернулися додому, проте не всі готові на цей вчинок

Після повномасштабного вторгнення росії багато зірок українського шоубізнесу вимушено залишили Україну, рятуючи себе та свої родини. Деякі з них – Монатік, Потап та Настя Каменських, Ксенія Мішина, Джамала, Сергій Бабкін, Надя Дорофєєва, Оля Полякова повернулися додому, проте не всі готові на цей вчинок.

Владислав та Ліліана Яма

Хореограф Владислав Яма разом з дружиною та сином Леоном після початку війни виїхав до США. Довгий час він не виходив на зв'язок з підписниками, але влітку повідомив, що в Америці він допомагає своїй країні. Суддя шоу «Танці з зірками» проводить благодійні майстер-класи у Штатах та перераховує гроші ЗСУ. Зоряні колеги засудили дії Ями, проте той дав зрозуміти, що насамперед його турбує безпека та комфорт сім'ї.

Дар'я Петрожицька

Актриса та зірка комедійного серіалу «Папік» Даша Петрожицька на початку вторгнення поїхала до Німеччини, де мешкає її коханий Олексій. Сам чоловік із Харкова, але вже 9 років будує свій бізнес у європейській країні.

TAYANNA

38-річна співачка TAYANNA (справжнє ім'я – Тетяна Решетняк) ще до 24 лютого поїхала із сином у відпустку на Балі. На прохання дитини вона вирішила не повертатися до України, допоки росія щодня атакує Батьківщину.

В інтерв'ю виконавиця зізналася, що вона була у Києві кілька днів протягом війни. Але її 10-річний син Даніель зі сльозами на очах попросив не залишатися в столиці.

— Він плаче і просить: «Мамо, не їдь до Києва, благаю. Якщо ти помреш – я теж помру».

 

Як я можу пережити ці сльози й бити себе в груди, говорити, що я Анна Кареніна і біжу зараз до Києва, під бомбами там сидітиму і співатиму.

 

Коли у мене є дитина і сім'я. Так, мені страшно бути під бомбами, я не герой, – відзначила Тетяна.

Слава Камінська

Співачка та ексдружина пластичного хірурга Едгара Камінського Слава з двома дітьми та мамою поїхала до Нідерландів. Колишня солістка гурту «НеАнгели» поверталася в Україну на кілька днів, але незабаром поїхала назад.

— Мені іноді дуже соромно, що я змогла виїхати з цього пекла, а багато хто залишився в ньому, але, як мати та дочка, я не могла зробити інакше.

 

Я дуже хочу додому і вірю в нашу перемогу. Інакше бути не може. Ми чужі на просторах Європи.

 

Нам потрібен наш дім, і ми його відстоїмо!, – написала в Instagram вокалістка.

Олег Винник

Олег Винник вирішив підтримувати Україну за її межами. В медійному просторі співак також не з’являвся з березня. Однак, періодично випливає інформація про те, що Повелитель вовчиць поїхав до вже знайомої для себе Німеччини разом з «таємною дружиною» Таюне.

Сергій Бабкін

На початку війни співак Сергій Бабкін разом с родиною у Харкові ховався від обстрілів у підвалі. З рідного Харкова вони виїхали до Дніпра, а після взагалі з країни. Тепер він у  Німеччині, подорожує світом та займається творчістю. Наміру повертатися Бабкін поки що не має.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень