Зірка серіалу «Секс і місто» подалася у велику політику

Синтія Ніксон балотується в губернатори штату Нью-Йорк

Американська актриса Синтія Ніксон (51 рік), відома за роллю Міранди в серіалі «Секс і місто», заявила, що офіційно висуває свою кандидатуру і починає кампанію за пост губернатора штату Нью-Йорк. Про це вона повідомила в своєму Twitter.

«Я люблю Нью-Йорк і сьогодні я оголошую про те, що висуваю свою кандидатуру на пост губернатора», - написала Ніксон.

Вибори відбудуться 6 листопада. На них Ніксон зійдеться з чинним губернатором Ендрю Куомо. Він обійняв цю посаду в 2011 році.

Нагадаємо, за роль Міранди в серіалі «Секс і місто» Ніксон отримала в 2004 році «Еммі» за кращу жіночу роль другого плану в комедійному телесеріалі. У 2008 році вона отримала другу статуетку «Еммі» за роль в серіалі «Закон і порядок: Спеціальний корпус». Також Ніксон є лауреатом премій Гільдії кіноакторів США, «Тоні» і «Греммі». П'ять разів була номінована на «Золотий глобус».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень