Зірка «Спіймати Кайдаша» вийшла заміж та показала свого обранця (ФОТО)

Вони також обвінчалися

Українська акторка Христина Федорак, яка в серіалі «Спіймати Кайдаша» зіграла роль бухгалтерки, вийшла заміж. Цією новиною дівчина поділилася на своїй Фейсбук-сторінці.

Артистка опублікувала фото з весілля та написала, що нарешті може розділити з прихильниками своє щастя. Закохані організували свято в автентичному стилі.

Христина одягнула сукню-вишиванку, а замість фати вона обрала віночок із білими стрічками. Чоловік акторки був одягнений у сорочку та штани.

До слова, Христина Федорак вперше показала свого чоловіка. Раніше вона приховувала його від публіки. Акторка вже взяла прізвище обранця і стала Корчинською.

- Нарешті настав час викласти найголовнішу мить. Тепер офіційно - Христина Василівна Корчинська. Багато тепла і вдячності в душі. Дякую коханому, батькам, друзям, Богу, - підписала весільні кадри акторка.

Молодята святкували весілля в горах з близькими рідними та друзями. Подружжя не лише офіційно уклали шлюб, але й обвінчалися.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень