Зірка «Кварталу 95» Пікалов розлучився з дружиною після 18 років шлюбу (ФОТО)

Виховують спільно 15-річного сина

Олександр Пікалов розлучився зі своєю дружиною Іриною, з якою він прожив у шлюбі 18 років. Про цю подію Пікалов розповів в інтерв'ю «Українській правді».

Пікалов відповідав на питання, як часто бачить Володимира Зеленського після того, як той став президентом, актор зазначив що востаннє вони бачилися на дні народження його колишньої дружини.

Я, як колишній чоловік, мене запустили, але так... недалеко. Тобто там Володимир Олександрович приїхав, вони спілкувалися. Він всіх привітав, приніс подарунок, потиснув руку, 10 хвилин - і поїхав, - розповів Пікалов.

Олександр не сказав, коли саме розлучився зі своєю екскоханою. Він зазначив лише, що колишній дружині залишив будинок під Києвом.

Олександр та Ірина Пікалови були у шлюбі з 2003 року. Через три роки у них народився син, якого назвали Михайлом. Ірина працює виконавчим продюсером студії «Квартал 95».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень