Зі стріляниною у лісі на Рівненщині затримали крадіїв деревини

Вони вирізали лише дорогу породу дерева

Фото ілюстративне

На Рівненщині поліцейські встановлюють обставини інциденту між лісівниками та причетними до крадіжки лісу зловмисниками.

Близько другої години ночі до поліції надійшло повідомлення про незаконну вирубку лісу озброєними невідомими особами, які чинили опір працівникам лісової охорони держлісгоспу в Березнівському районі.

 У лісовому масиві неподалік села Грушівка слідчо-оперативна група виявила мікроавтобус «Volkswagen LT 35», завантажений 13 колодами деревини породи дуб, та позашляховик «Opel Frontera». 

 

Зі слів працівників лісової охорони, під час обходу території, вони виявили зловмисників та затримали двох чоловіків, які намагалися вивезти незаконно зрубану деревину.

 

Під час переслідування лісівники чули постріли. Ніхто із них не постраждав.

Зловмисниками виявилися двоє жителів Костопільського району, 39-ти та 50-ти років.

За цим фактом розпочато досудове розслідування. Слідчі підготували клопотання про накладення арешту на автомобілі, які нині перебувають на території держлісгоспу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень