Зі щурами та грибком - дитсадок і школа у Рівному

І це - в центрі міста

Обидва заклади – поруч з облдержадміністрацією. Це школа №15, де протікає дах у спортзалі, та дитсадок №23. На ситуацію у дитсадку вже скаржилися батьки дітей. Про це розповіла на засіданні бюджетної комісії міськради Рівного заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська:

Батьки молоді просто прийшли і  показали: ось група, а ось – щурі. І це було від того, що там настільки дах старий. Це треба було терміново втручатися. Виїжджав тоді Володимир Хомко. Якби тоді не його втручання, бо треба було тоді швидко шукати гроші. Там просто дах весь поліз і пішла пліснява.

Галина Кульчинська

За словами Галини Кульчинської, така ж плачевна ситуація із дахом у центрі для дітей з особливими потребами «Особлива дитина». І скаргу на це теж приносили батьки:

У всіх цих закладах ремонти дахів розпочали у попередні роки, але депутати міськради не прислухаються до думки профільного заступника міського голови чи начальника управління освіти і не дають грошей з бюджету на їх завершення. Через те, що ремонти не завершили вчасно, з кожним роком зростає їх вартість.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень