Житловий будинок згорів на Рівненщині через спалювання сухої трави (ФОТО)

Причетних поки не встановили

Повідомлення про пожежу у Дубровицькому районі до Служби порятунку надійшло вчора о 14:45. На момент прибуття вогнеборців одноповерховий дерев’яний житловий будинок та госпордарча будівля були повністю охоплені вогнем. У будинку ніхто не проживав.

Локалізовувати загоряння довелося близько години. Ліквідували пожежу о 17:00, однак вогонь знищив будівлі.

Згодом рятувальники встановили, що пожежа у господарстві спалахнула внаслідок неконтрольованого спалювання сухої рослинності невстановленою особою.

У будинку вже давно ніхто не проживав, територія не була огороджена та поросла сухою травою, через яку вогонь і перейшов на будівлі.

Співробітники Служби порятунку вкотре нагадують про небезпеку розведення вогнищ на відкритих територіях та під час прибирання присадибних ділянок, випалювання сухої трави та сміття.

Рятувальники наголошують, що такі порушення вимог пожежної безпеки можуть стати причиною масштабних пожеж та трагічних наслідків.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень