Жителям Рівненщини виплатять майже 30 мільйонів гривень

Бо зекономили енергоресурси

Грошову винагороду від уряду за «розумне» споживання енергоресурсів отримають тисячі сімей, каже начальник управління соціальних виплат та пільг Рівненської ОДА Світлана Косянчук:

Таким правом скористалися 47356 тисяч домогосподарств. З них 46632 отримувачі субсидій, які використовують для опалення газ і понад 700 осіб тих, хто використовує для опалення електроенергію.

Монетизацію субсидій надають за зекономлених для опалення не більше 150 кіловат електроенергії, або 100 куб. м газу.

Щоб отримати кошти, необхідно було подати заяви до 1 вересня, а мешканці області, які з поважних причин не встигли звернутися до органів соціального захисту населення, ще можуть це зробити до 1 листопада цього року.

До слова, торік грошові виплати за зекономлені енергоресурси отримали понад 57 тисяч родин на загальну суму 37 мільйонів гривень.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень