Жителі Рівненщини взяли «теплих кредитів» на 190 мільйонів гривень

Від початку 2017 року програмою фінансової допомоги скористалися майже 3900 мешканців

На компенсацію відсотків за позиками з обласного бюджету спрямували 1,5 мільйони гривень. Про це повідомили в департаменті ЖКГ, енергетики та енергоефективності Рівненської ОДА.

Загалом у Рівненській області людям відсоткові ставки відшкодовують з державного, обласного та місцевих бюджетів. Так, держава відшкодовує 20% за придбання «негазових» котлів, 35% – для утеплення індивідуального житла, 40% - для ОСББ і 70% - для отримувачів субсидій, які входять у склад цих ОСББ.

Відповідно до обласної Програми мешканцям Рівненщини додатково компенсують 15% тіла кредиту. Цьогоріч на ці цілі передбачено 4 мільйони гривень.

Програми діють в усіх районах та містах Рівненщини. З початку року відсоткові ставки вже відшкодували майже сотні здолбунівчанам та понад півтисячі рівнянам.

Загалом з початку дії Державної програми стимулювання населення до впровадження енергоефективних заходів банками видано 9800 позик для мешканців Рівненщини та для півсотні ОСББ. Загальна сума кредитів – близько 190 мільйонів гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень