Житель Рівненщини знайшов на лузі артснаряд

Часів Другої світової

Повідомлення про небезпечну знахідку надійшло до служби порятунку напередодні.

На лузі неподалік с. Межирічі Острозького району місцевий житель натрапив на артснаряд калібром 76 мм часів Другої світової війни.

 

Дещо пізніше до надзвичайників надійшло ще одне повідомлення. Цього разу 45-мм снаряд виявили вже у Здолбунові – на вул. Мартинівка.

Обидва артилерійських снаряди піротехніки аварійно-рятувального загону спецпризначення обласного управління ДСНС знешкодили того ж дня.

У службі порятунку нагадують, що при виявленні підозрілих предметів категорично забороняється їх пересувати; заливати рідинами, засипати ґрунтом або чимось накривати; намагатися самостійно знешкоджувати знахідку; а також здійснювати на підозрілий предмет звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, адже практично всі вибухові речовини чутливі до механічних і звукових впливів та нагрівання.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень