Журнал NME назвав найбільш очікувані альбоми 2018 року

Всього до списку увійшли 19 платівок

Авторитетний британський журнал NME склав список найбільш очікуваних платівок 2018 року. Всього до списку увійшли 19 альбомів, при цьому лише три релізи мають офіційну дату виходу: Manic Street Preachers «Resistance Is Futile» (6 квітня), Fall Out Boy «MANIA» (19 січня) і Крейг Девід «The Time Is Now» (26 січня).

У зв'язку зі специфікою видання, велика частина списку відведена рок-гуртам та інді-групам. Тож наступного року ми зможемо почути нові роботи Джека Вайта, Vampire Weekend, Peace, My Bloody Valentine, Interpol, Bastille, Arctic Monkeys, The 1975, Julian Casablancas & The Voidz, MGMT і The Vaccines.

Любителів поп-музики та хіп-хопу порадують альбоми Нікі Мінаж, Карді Бі і Charli XCX. Серед електронників нові релізи варто чекати від Major Lazer і The Prodigy.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень