Жовтий «німець», 45 років, без пробігу. Його знайшли в дерев’яному ящику (ФОТО)

«Капсула часу» (с)

MZ TS 250
MZ TS 250

В Україні виявили абсолютно новий мотоцикл MZ TS 250 1976-го року випуску в заводському дерев’яному ящику. Про це у фейсбуці написав Roma Urraco:

Капсула часу: абсолютно новий мотоцикл MZ TS 250 1976 року випуску в заводському дерев’яному ящику! Цікава знахідка родом із НДР.

В коментарях під дописом зазначили, що...

Такого екземпляра (в дерев'яному ящику, треба думати) немає навіть у музеї в Німеччині.

MZ TS 250
MZ TS 250

MZ TS 250 – це двомісний мотоцикл німецького заводу Motorradwerk Zschopau, що в місті Чопау. Мотоцикли випускалися на заводі з 1922 по 2008 роки.

Цікаво, що після Другої світової війни підприємство опинилося на території НДР і частину обладнання з заводу вивезли в рахунок репарацій до Іжевська (класична історія). Так в Іжевську почали випускати мотоцикли Іж-350, які були копією моделі DKW NZ-350 (на фото знизу) з заводу в Чопау.

DKW NZ-350
DKW NZ-350

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень