«Жодної російської деталі»: на «Рівнеоблводоканалі» презентували сучасні лічильники відомого європейського виробника

Їм не страшні ні бруд, ні конденсат

Прилади обліку води та тепла, які майже не ламаються, яким не страшні ні бруд, ні конденсат. Вони захищені від впливу магнітного поля і при потребі можуть автоматично передавити показники. Причому розміри цих лічильників різні (діаметр від 15 до 300 міліметрів) – починаючи від невеликих квартирних і закінчуючи побудинковими та промисловими приладами обліку. Це все та багато іншого, не менш корисного та цікавого, у понеділок на базі «Рівнеоблводоканалу» продемонстрували та детально описали головам ОСББ, місцевим проєктантам та керівникам районних водопостачальних підприємств представники польського виробника Apator Powogaz.

Ідея презентації нашого обладнання саме на базі водоканалу виникла не випадково, — говорить директор компанії «ТСТ Груп», дилер компанії Apator Powogaz Іван Якима.

В Україні прийнятий закон про комерційний облік і зараз гостро стоїть питання організації комерційного, розподільчого обліку, обліку у приватному секторі, в новобудовах і передачі цих даних. ДБН та закон про комерційний облік зобов’язують водоканали організовувати цей процес, а наша компанія має можливості й відповідний досвід. То ми вирішили, чому б не об’єднати зусилля. Зрештою обласний водоканал є хорошою платформою для цього, оскільки ми не завжди маємо змогу вчасно донести до керівників районних водопостачальних підприємств усю необхідну інформацію про новинки на цьому ринку. А так вони отримали все, що їх цікавило.

На «Рівнеоблводоканалі» теж не приховують, що з продукцією цього виробника приладів обліку води та тепла працюють вже не перший рік. Кажуть, що вона оптимальна на ринку у співвідношенні: «ціна - якість». Ну і не менш приємно, що всі матеріали, з яких виготовлені ці прилади обліку, виключно польського виробництва (там немає ні китайських, ні російських складових). В Україні ця компанія має розгалужену мережу представництв, тож жодних проблем із гарантійним та післягарантійним обслуговуванням не виникало.

Ми працюємо з цим виробником вже понад п'ять років. У нас стоїть їхнє обладнання на свердловинах, на теплопунктах. У квартирах рівнян такі лічильники поки не дуже розповсюджені, бо вони дещо дорожчі в порівнянні з іншими, але ці прилади обліку справді зручні й надійні.

 

Тож коли представники Apator Powogaz виявили бажання представити свою ширшу лінійку продукції, ми залюбки підтримали їх ідею. Тим більше питання комерційного обліку є актуальним — каже директор «Рівнеоблводоканалу» Андрій Карауш.

Ця презентація продукції польського виробника проводиться на обласних водопостачальних підприємствах України не вперше. До цього були Чернівці, Львів, Ужгород, Тернопіль. І от нарешті дійшла черга до «Рівнеоблводоканалу». За словами директора компанії «ТСТ Груп», дилер компанії Apator Powogaz  Івана Якими, кожна така зустріч має свій позитив, бо люди мають змогу отримати інформацію про новинки, які з’являються на цьому ринку. А при потребі – проконсультуватися із фахівцями або навіть зробити замовлення. Що, в принципі, і зробили кілька місцевих проєктантів одразу після завершення семінару.

* на правах реклами

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень