Жоден орган не скаржиться, - чоловік з Ужгорода, якому 106 років, розповів свій секрет довголіття

Останніх 38 років він живе сам

Миколі Деревлянику з Ужгорода виповнилося 106 років. Відколи померла його дружина, а це було 38 років тому, чоловік живе сам, але щодня його провідують донька та онук. Усю роботу по дому, приготування їжі попри дуже поважний вік робить сам. Навіть одяг руками сам пере.

Я не перекормився, я не перепився, я не зловживав своїми органами. Тому вони тепер вдячно дають віддачу мені. Я їх беріг, прийшов час для них берегти мене. Жоден орган не скаржиться мені, що ти, дідусю, якось не так поводишся, як я заслуговую — каже чоловік.

Ще 16 років тому Микола Деревляник сам ходив у гори й навіть жив там у наметі кілька тижнів. Тоді майстрував столи, лавки та копав криниці.

Я така людина, що тут нічого боятися. Ти не ображай природу і вона тебе не буде ображати. У кожній криниці свій смак. І не далеко. Одна більша в мене і то найулюбленіша, є менша. І в ній інший смак, — додав Микола.

Любомира, донька довгожителя каже, що батько — єдиний довгожитель у їхній родині. Мати Миколи померла буквально через рік після народження сина, тож ріс він без матері. Батько помер у 54 роки. У них було шестеро дітей, троє братів і троє сестер. Сестри прожили 85-86 років. А брати, один у 56 років помер, а інший у 37.

Докладніше історія Миколи Деревляника у сюжеті Суспільного:

Джерело: Суспільне

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень