Живуть, як пенсіонери: типові звички молоді, які роблять її подібною до бабусь з дідусями

Відповідне дослідження опублікувало британське видання Daily Mail

Зумери (покоління народжених з 1997 по 2012 роки) своїми звичками дедалі частіше нагадують своїх бабусь з дідусями – звикли рано лягати спати і вживають значно менше алкоголю, ніж представники попередніх поколінь.

Як пише Daly Mail, зумери не приховують, що воліють лягати спати о 21:00, щоб мати повні дев’ять годин сну. 

Водночас аналіз, проведений клієнтами розумних ліжок Sleep Number, показав, що люди віком від 18 до 34 років лягали спати в середньому о 22:06 у січні цього року. 

 

Минулого року вони лягали спати о 22:18. 

Одна з героїнь статті

Крафт, молодша студентка Каліфорнійського університету в Берклі, сказала в інтерв’ю виданню, що «для неї нічого хорошого не відбувається після 21:00».

Після того, як її корисний графік сну змінився, коли вона бачить себе в ліжку щовечора о 21:30, Крафт сказала, що багато її друзів почали просити її поради щодо того, як вони можуть перейти на такий самий графік сну.

Зважаючи на такі тенденції, у Нью-Йорку почали з’являтися бари, які спеціально для зумерів влаштовують вечірки, що розпочинаються о 17:00.

До прикладу, новорічне святкування було розплановане таким чином, щоб шоу-програма була завершена і відвідувачі могли розійтися по домівках та лягти у ліжка до 23:00.

Бар JoyFace з графіком роботи, що підлаштовується під бажання молоді рано лягати спати

За даними клініки Клівленда, зумери віддають перевагу меншій кількості алкоголю, ніж попередні покоління . 

Тут пояснили, що по-перше зумери могли зрозуміти той факт, що алкоголь є депресантом, який може впливати на психічне здоров’я людей. Суттєво зріс рівень освіченості цього покоління у порівнянні з попередніми - тож воно прагне вести більш здоровий спосіб життя.

По-друге, зумери могли перейти на куріння канабісу, як методу зниження стресу. 

Загалом спосіб життя без алкоголю також пов’язаний із покращенням режиму сну, втратою ваги та збільшенням енергії. 

Серед причин переходу на більш спокійне у порівнянні з старшими поколіннями життя, молодь також називала економію коштів, які не потрібно тринькати, гуляючи до ранку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень