Жіноче ім'я Анна: дізнайтеся про його значення, таємницю та долю

А також сумісність з іншими іменами

Ім'я Анна має грецьке коріння, а також має відношення до стародавньої Юдеї. На івриті це ім'я вимовляється як Ханна й означає «прихильність». 

Існує також гіпотеза про походження імені Анна від імені бога Ану, одного з богів шумерської міфології. Однак більшість вчених вважають цю гіпотезу малоймовірною і не підтвердженою.

День Ангела, іменини Анни

Дівчата з ім'ям Анна, що народилися в різні пори року, відзначають свої іменини в наступні дати:

  • влітку - 25 червня, 7 серпня;
  • взимку - 22 грудня, 16 лютого;
  • восени - 22 вересня, 15 жовтня.

Характер Анни

У Анни глибоке, сердечне ставлення до людей, але у неї також високі стандарти, володіє гострим почуттям справедливості. Вона має чітке уявлення про те, що вважає правильним і хорошим, і готова відстоювати свою точку зору.

Вона вірить у праведність своїх справ і часто вміє відстоювати свої переконання. Жінки з ім'ям Анна часто видатні учениці, активні діячі та активістки, вони сповнені пристрасті, наполегливості й рішучості.

Любов і доля Анни

У любовних стосунках Анна завжди керується своєю інтуїцією і вступає в шлюб тільки по справжньому коханню. Спроби «купити» її подарунками й розкішними залицяннями марні. Якщо перший шлюб Анни не увінчається успіхом, то другий, без сумніву, буде вдалим. Анна здатна бути вірною дружиною і надійною подругою.

Сумісність імені Анна з іншими

Анна знайде щастя в шлюбі з Олександром, Василем, Денисом, Борисом, Дмитром, Миколою, Павлом і Романом. Також Федір і Степан можуть бути хорошими партнерами для неї.

Однак варто уникати стосунків з Андрієм, Ігорем, Вадимом, Семеном, Сергієм і Левом.

 

Як по-іншому називають Анну?

Анечка, Аннушка, Анюта, Ася, Нюрочка, Нюшенька, Нюня.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень