Жіноча баскетбольна Суперліга: п'яте місце за рівнянками

Жіноча команда Баскетбольного клубу «Рівне» провела останні матчі у регулярному чемпіонаті Суперліги

Останні поєдинки рівнянки провели у Львові та Івано-Франківську.

У «Західноукраїнському баскетбольному дербі» у Львові матч завершився перемогою СБК «Львів» 59:54.

Це стала перша поразка БК «Рівне» від львів’янок в цьому чемпіонаті, до цього рівнянки перемагали суперниць в усіх трьох зіграних поєдинках.

Вже наступного дня БК «Рівне» грали на виїзді проти БК «Франківськ», який, фактично забезпечив собі третє місце турнірної таблиці. На відміну від протистояння з львів’янками, статистика матчів проти БК «Франківськ» була не на боці БК «Рівне».

У цьому матчі остання десятихвилинка стала справжнім бенефісом БК «Рівне» і фінальна сирена зафіксувала перемогу БК «Рівне» 89:75.

Тож, у регулярному чемпіонаті жіночої Суперліги БК «Рівне» зіграла 32 матчі, здобувши 14 перемог та зазнавши 18 поразок.

Тож тепер на жіночу команду БК «Рівне» очікують матчі першого раунду плей-офф проти «Чайки» з Бердянська. Команди гратимуть до двох перемог. Вже цієї середи, 17 квітня, о 19:00 суперники зустрінуться у Рівному, і відразу у суботу, а за необхідності ще й у неділю, команди зіграють у Бердянську.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень