Жіноча БК «Рівне» розпочала новий сезон у Суперлізі з перемоги

Команда почала сезон без втрат і без поповнення

Жіноча команда Баскетбольного клубу «Рівне» стартувала у сезоні з перемоги над «Динамо НПУ» в Суперлізі. Повторна зустріч цих команду запланована на завтра, 26 вересня, о 14-й, повідомляє пресслужба рівненського клубу.

До нового сезону команда підійшла з торішнім складом.

Вдалося зберегти всіх лідерок. Для всіх баскетболісток, окрім «дорослих» Спиридонової та Шматової в перерві між чемпіонатами відпочинку було мало.

Адже, всі вони грали за збірні України різних вікових груп на Єврочеленджерах Чемпіонату Європи.

Активна фаза підготовки до сезону в команди розпочалася лише в серпні. Окрім тренувань, жіноча БК «Рівне» провела два товариські поєдинки в Одесі проти ще одного учасника Суперліги «Інтерхім».

Суперниці обмінялися перемогами, спершу сильнішими були господарки 66:54, а в повторній грі – рівнянки 75:73.

Нагадаємо, що в цьогорічному чемпіонаті Суперліги гратиме вісім команд. У порівнянні з минулим сезоном відсутні «Вінницькі Блискавки», але додався ще один представник столиці – «Будівельник». Тепер Київ в цих змаганнях представляє відразу три команди – це «Київ-Баскет», «Динамо-НПУ» та «Будівельник». Зазначимо, що у міжсезоння доволі потужно підсилились чотири команди – це чинний чемпіон «Прометей», а також «Київ-Баскет», «Будівельник» та «Чайка». Саме їх фахівці називають головними претендентами на медалі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень