Жінка з Закарпаття ожила після смерті, й отримала здатність грати на гітарі

А ще вона згадала своє минуле життя

На Закарпатті стався дуже містичний випадок з Каміллою Ковач. Жінка після операції на щитоподібній залозі пережила клінічну смерть. Вона розповіла, що увесь цей час літала над своїм тілом і спостерігала за подіями — лікарями, що намагалися реанімувати, бачила операційну, коридор лікарні й морг.

Камілла навіть бачила в коридорі двоюрідну сестру, якій медики повідомили, що її більше немає в живих.

Це сталося 20 років тому в Тернополі, і життя жінки згодом вже не було колишнім, пише zakarpatpost.

Жінка не пам'ятає, як прийшла до тями, але згадала, що в минулому житті була виноробом в Іспанії, і вже вмирала, але від отрути.

І хоча довгого світлого коридору вона не бачила, родичів не зустрічала, і не було нічого такого, про що часто згадують ті, що прийшли «звідти», Камілла пережила своє минуле життя.

Мені дали наркоз і ввели в сон. Він був не таким, як зазвичай вночі. З одного боку, я усвідомлювала, що сплю, а з іншого — мені снилося, що я тону в морі... В цьому житті я ніколи не була на морі, ні разу, але уві сні все було неймовірно реальним... до мене почала повертатися пам'ять... я задихалася і перед моїми очима пропливали картини мого минулого... - каже жінка.

У своїй «подорожі» вона усвідомлювала, що живе в Іспанії й у неї нещасливий шлюб, а чоловік хоче її смерті, пише РБК-Україна.

Я розуміла, що живу в Іспанії, мій чоловік мене не любить, у нього є коханка, і він намагається мене позбутися... потім він дає мені випити вина з отрутою, і я вмираю... В той час моя уява знову переноситься до моря і я поринаю під воду, тону... - додала Камілла.

Після цього вона побачила перед собою темряву, а через мить — яскраве світло. Це була лампа в операційній. Тоді вона помітила своє тіло, яке лежало змучене внизу, а навколо метушилися лікарі. Потім тіло жінки відвезли в морг, а в коридорі ридала сестра. Коли вона помітила страждання рідної людини, захотіла повернутися.

Після повернення Камілла почала грати на гітарі, хоча до цього не вміла цього робити.

Матеріали РБК-Україна, zakarpatpost, газета Ясно

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень