Жінка, яка збила двох дівчаток у Рівному, визнала свою провину

Вона з’явилася до слідчого та пообіцяла, що буде сприяти слідству та допомагати травмованим дітям

Рівненські правоохоронці встановили особу жінки-водія, яка збила малолітніх дівчаток та зникла з місця події.

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що наїзд скоїв автомобіль марки «Сhevrolet Aveo», власником якого є мешканець Славути. Однак того дня за кермом автівки перебувала 39-річна жителька селища Квасилів Рівненського району.

Жінка вже з’явилася до слідчого, свою вину визнала повністю та пояснила правоохоронцям, що не впоралася з керуванням, однак буде сприяти слідству та допомагати травмованим дітям.

Нагадаємо, учора в обідню пору до поліції надійшло повідомлення, що на пішохідному переході на вулиці Міцкевича обласного центру водій легковика скоїв наїзд на двох малолітніх дітей та зник із місця пригоди. Десятирічних рівнянок із забоями ніг доставили до травмпункту Рівненської обласної дитячої лікарні та після надання медичної допомоги відпустили додому.

На місці події очевидці повідомили правоохоронцям, що автомобіль марки «Сhevrolet» блакитного кольору мав державний номерний знак Хмельницької області.

За цим фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України та розпочали пошуки винуватця ДТП.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень