Жінка впала із залізничного мосту на колію

Напередодні, 13 грудня, в Рівненському районі жінка впала з залізничного мосту на колію. Це сталося опів на восьму вечора поблизу села Караєвичі.

На щастя, жінка вижила, проте, через складні конструкції мосту швидка не змогла добратися до постраждалої, аби дістати її, тож звернулися за допомогою до рятувальників, коментує керівник прес-служби надзвичайників Віктор Козак:

- Рятувальники побачили, що поруч з мостом на залізничній колії знаходиться жінка. Лікарі швидкої допомоги, які були на місці події, не могли до неї дістатися зі своїми ношами через складну їх конструкцію, тому рятувальники застосували свої рятувальні ноші, обережно обв'язали жіночку та підняли її з колії. Після цього її з травмами передали лікарям, які доставили її в медичний заклад.

Між тим, вік постраждалої та причини її вчинку поки не відомі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень