Жінка віддала свій будинок котам

Лінея Латтанціо переїхала у трейлер, а її коти живуть у котетжі на 5 спалень

Мешканка Каліфорнії Лінея Латтанціо переїхала в трейлер, розташований на присадибній ділянці, щоб віддати котедж з п'ятьма спальнями тисячі бездомних кішок. Жінка утримує найбільший у штаті притулок для тварин Cat House On The Kings, де тварини не сидять у клітках, пише The Daily Mirror.

Через відсутність чоловіка і дітей, 67-річна жінка відчувала себе самотньо в будинку, площа якого складає більше 390 квадратних метрів. Вона відкрила притулок на власні кошти, продавши автомобіль і коштовності. Зараз Латтанціо та волонтери доглядають за 800 дорослими тваринами і 300 кошенятами.

Жінка почала забирати тварин додому з вулиці в 1992 році. У 1993 році вона отримала освіту ветеринара, щоб доглядати за вихованцями. «Не думаю, що знайдеться хтось ще, хто мав 28 тисяч кішок за 24 роки. Можливо, це рекорд », - сказала Латтанціо.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень