Жінка відібрала гроші у пенсіонерки за допомогою молотка

Інцидент трапився у селі Дерев’яне Рівненського району, повідомляє відділ комунікації ГУНП в Рівненській області

До поліції повідомила 85-річна пенсіонерка, що її побила односельчанка та відібрала гроші. Наразі пенсіонерці допомогу надають лікарі, а зловмисниця дає пояснення поліцейським.

Правоохоронцям потерпіла розповіла, що свою кривдницю знає лише по імені. Останні два дні поспіль допомагала їй по господарству. Однак, не виконавши до кінця роботи, вимагала розплатитися. Не отримавши грошей, накинулася на пенсіонерку з молотком, побила та відібрала усю пенсію.

Оперативники Рівненського районного відділення поліції наступного дня встановили всі обставини інциденту.

31-річна односельчанка того дня складала дрова. Звісно, не безкоштовно. Близько 18 години, так і не закінчивши роботи, в категоричній формі наполягала на розрахунку, на що господиня відмовила.

Розлючена помічниця, будучи після обіду напідпитку, схопила молоток, почала бити стареньку по голові, а потім забрала 1200 гривень. Для зловмисниці не склало жодних зусиль відшукати гроші, адже вона бачила, що пенсіонерка тримала гаманець у шафі.

Оговтавшись, потерпіла повідомила до поліції та викликала швидку медичну допомогу. Лікарі, які прибули за викликом, з діагнозом забійна рана голови госпіталізували її до Рівненської центральної районної лікарні.

За фактом вчинення нападу з метою заволодіння чужим майном, поєднаним із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу України.  Вирішується питання про повідомлення жінці про підозру. Відповідно до санкції статті їй загрожує позбавлення волі від трьох до семи років.

У ході досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що зловмисниця разом із чоловіком виховує трьох дітей, однак зловживає спиртними напоями.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень