Жінка тероризує суддю: вважає, що він її чоловік і вимагає грошей на лікування зубів

Чатує на нього біля будинку, на роботі й надсилає інтимні фотографії

Суддя Приморського суду Одеси Андрій Бойчук звернувся до Вищої ради правосуддя зі скаргою на місцеву жительку, яка тероризує його. Він у 2017 році був суддею в її шлюборозлучному процесі.

Бойчук понад 4 роки тому задовольнив позов жінки у справі про розлучення, після чого і настала дивна «активність» з її боку.

— Вона чатує біля будинку, на роботі й надсилає свої інтимні фотографії. Крім того, вона навіть тероризує родичів і вважає мене своїм чоловіком.

Також жінка погрожує судді зруйнувати його кар'єру і вимагає у нього гроші на покупку коштовних прикрас, на спортзал і лікування у стоматолога.

На думку Бойчука, в переслідувачки є психічні відхилення.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень