Жінка підробила документи на обладнання для Рівненської АЕС. Їй загрожує до 12 років за ґратами

Підприємство, де пані замовляла обладнання, взагалі не виробляє таких запчастин

До 12 років ув’язнення загрожує підприємиці, яка підробила документи і заробила на запчастині для АЕС понад 800 тис. грн

Рівненська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно директорки приватної фінансово-промислової компанії, яка під час постачання запасних частин до обладнання Рівненської АЕС, свідомо підробила офіційні документи.

Так, вона, ніби-то, поставила для ремонту енергоблоків  один з клапанів, виробництва українського підприємства. Проте, виявилось, що цей завод таких запчастин до дизель-генераторів взагалі ніколи не виробляв.

Жінка, розуміючи стратегічну важливість підприємства, свідомо пішла на злочин. Вона усвідомлювала, що будь-які неякісні чи несертифіковані запчастини можуть не лише завдати шкоди підприємству, а й призвести до значно гірших наслідків.

При цьому підприємиця ще й заволоділа понад 800 тис. грн, чим завдала матеріальних збитків ДП «НАЕК «Енергоатом» в особливо великих розмірах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень