«Голодомор у Тернополі»: троє на одну пенсію. Мати і донька – померли (ФОТО)

Ще одна донька ледь дихає і важить всього 30 кг

У Тернополі жінка близько трьох тижнів жила із трупами матері та молодшої сестри. Сама потрапила у лікарню у вкрай важкому стані, повідомляє ZAXID.NET.

Мати й донька, які три тижні лежали мертві у квартирі на вул. Братів Бойчуків в Тернополі, померли від голоду, за попередньою версією судмедекспертів. Чіткіше визначити причини смерті важко через розкладання тіл.

Старша донька жінки у вкрай виснаженому стані в лікарні. Поліції поки не вдалося допитатися в неї, що сталося з її рідними і чому вона не повідомила про їхню смерть, повідомляє.

ІНВАЛІДНІСТЬ І ГОЛОД
ХРОНІКИ ЖАХІТТЯ

За словами сусідів загиблих, вони ще місяць тому бачили, як 55-річна Любов, яка залишилась живою, виходила з дому за продуктами та на пошту, оплачувати комунальні послуги.

Ще на початку 2020 року Любов працювала медсестрою в одній із міських лікарень. Коли ж почалася пандемія, то звільнилася з медзакладу і доглядала за матір'ю 78-річною Стефанією та сестрою з інвалідністю – 50-річною Людмилою.

Родина жила лише на пенсію Стефанії і Людмили.

Кілька тижнів потому сусіди побачили платіжки, які були запхані у двері квартири жінок. Подумали, що сім'я кудись виїхала.

Коли їх знайшли – Любов була у вкрай важкому стані, непритомна, з вкрай низьким тиском. За словами медиків, жінка дуже схудла через тривале голодування і важить 30 кг.

Лікарі вже кілька днів борються за її життя. Любов вже отямилась, але самостійно ще не їсть, тому її годують її через зонд та венозно.

Стан її залишається важкий, йде боротьба за її життя. Вона вкрай важка, але з незначним покращенням.

 

Вона притомна, називає своє ім'я, артеріальний тиск піднявся на 100 на 60, – розповів завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії тернопільської лікарні швидкої допомоги Петро Комар.

За словами поліції, у жінки є явні психологічні порушення, через що її не змогли допитати. Вона лише називає своє ім'я та імена матері й сестри.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень