Жах просто: на відомому українському курорті – ціле «кладовище медуз» (ВІДЕО)

На березі стоїть сморід

Берег моря у Кирилівці заполонили мертві медузи.

Відпочивальники постійно скаржаться, що медузи жалять у воді, залишають болючі рани, їх викидає на берег, де вони гинуть, починають гнити та від цього з'являється страшний сморід.

Блогер Андрій Новіков розповів, що туристи виявили місце, де знаходиться ціле кладовище медуз. Популярне місце відпочинку відпочивальників перетворилося в моторошне місце зі смородом і величезною кількістю сміття. Відео Новіков розмістив на своєму YouTube-каналі.

Тут весь берег усіяний ними. Вони, здається, на кожному міліметрі води. Якщо в самій Кирилівці якісь служби ще прибирають медуз з берега, то на Степці (Федотова коса) ніхто цим не займається і їх дуже багато.

 

Запах напівзогнилих медуз теж стоїть дуже неприємний. Ця ділянка в морі встелена слизом гнилих медуз, – розповів блогер та  порівняв Федотову косу з кладовищем гнилявих медуз.

За повідомленням РБК-Україна

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень