Жадан та «неХристина Содомій» випустили кліп на підтримку ЛГБТ в Україні (ВІДЕО)

Лесбійки цілуються в Церкві: епатаж із 90-х?

Можна не сумніватися, що Жадан та Христина Соловій, яким приписують роман,  виступають «проти»  УПЦ (МП). Також, як виявилося днями, вони виступають – «за» ЛГБТ і на доказ цього зняли навіть відповідний кліп.

Можна припустити, що недурний чоловік Жадан просто пустився берега, кинувши дружину й почавши виконувати забаганки Соловій, але все це виглядає, м’яко кажучи, «дивно».

Як повідомляється:

«Соловій і Жадан потрапили в скандал: парафія св. Андрія у Львові вимагає видалити їхній кліп»

20 жовтня, співачка Христина Соловій та музикант і соліст гурту «Жадан і Собаки» Сергій Жадан випустили новий кліп на пісню «Серце».

Автором слів виступив Жадан, музику до треку написала Христина Соловій.

У кліпі виконавці грають закохану пару. Також у відео присутня підтримка ЛГБТ-спільноти. У ролику є одностатеві пари, які цілуються на камеру.

Все це відбувається в Церкві. Правда, не УПЦ (МП) а УГКЦ

Як повідомляється,

Зйомки кліпу відбувалися у львівській в церкві св. Андрія Первозванного.

 

Щойно кліп побачив світ, як представники церкви св. Андрія Первозванного попросили Соловій і Жадана видалити його.

 

Своє прохання представники Храму аргументували тим, що він «пропагує антихристиянські цінності та порушує суть і сценарій кліпу, про які повідомили церкві перед тим, як провести зйомки».

Лесбійський поцілунок, який і викликав розголос

ДОСЛІВНО:

«Слава Ісусу Христу! Дорогі у Христі брати й сестри, хочемо виступити з приводу появи в мережі Інтернет кліпу «Серце» за участі Христини Соловій і Сергія Жадана. Ми вже звернулися до них із проханням про видалення цього кліпу, оскільки він пропагує антихристиянські цінності та порушує суть і сценарій кліпу, про який ми наперед були поінформовані. Щиро всіх перепрошуємо!» – йдеться у заяві представників церкви св. Андрія Первозванного на Facebook.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень